Szalag

A szalagok minden rendezvényen, de főként az esküvőkön elengedhetetlen fontosságú dekorációs elemek. Különböző anyagokból készülnek, például szaténból, csipkéből, organzából vagy jutából. A webáruházunkban megtalálható szalagokat különféle szélességekben lehet kapni. Könnyen alkalmazhatók az asztali díszítésekhez, ajándékcsomagoláshoz, virágcsokrokhoz vagy más díszítőelemekhez. Fedezd fel kínálatunkat!

Rendezés:

A szalagok olyan dekorációs kellékek, amelyekre minden alkalom során szükség lehet. Legyen szó esküvőről, szülinapról, lánybúcsúról, babaváró buliról vagy húsvéti-karácsonyi készülődésekről, a szalag elengedhetetlen dekorációs kellék. Ezek a dekor anyagok különböző anyagokból készülhetnek, például szaténból, csipkéből, organzából vagy jutából.

Szalagok jellemzői anyag szerint

  • Szatén szalag: A szatén szalag jelenleg egyoldalas verzióban érhető el webáruházunkban: az egyik oldala fényes, a másik matt. Az ajándék csomagolás mellett kiválóan alkalmas szatén virág dekorációk készítéséhez, de népszerű díszítő elem esküvőkön, egyéb ünnepi alkalmakon és a virágkötészetben egyaránt. Kínálatunkban több méret közül válogathatsz, vannak 3, 6, 12, 25, 38 és 50 mm-esek. Az egyszínűek mellett nálunk mintás szatén szalagokat is megtalálsz.
  • Csipke szalag: Ezek a szalagok rendkívül romantikus és meghitt hangulatú dekorációs kellékek. Az esküvők körében nagyon népszerű a felhasználásuk. Különböző méretekben és különböző mintázatokkal kaphatók. Díszítő elemek lehetnek például vázán, virágcsokron, ajándékdobozon, de dekorálhatjuk vele például a meghívókat is.
  • Organza szalag: Nagyon elegáns és népszerű dekorációs elemek. Különlegességük, hogy kissé áttetsző az anyaguk. Az organza szalagok felhasználhatók például asztali dekorációkhoz, esküvői dekorációhoz és egyéb kreatív hobbi dolgokhoz. Az ajándék csomagolásban és a virágkötészetben is nagy hasznukat lehet venni. Különböző méretekben és színekben kaphatók.
  • Juta szalag: Ezek a szalagok egy különleges növényből készülnek. Ezek a növények a pamut után a legnagyobb mennyiségben termesztett szálasanyagok. A juta szalag a virágkötők kedvelt díszítő eleme. Az őszi dekorációk legnépszerűbb kelléke, készíthetünk belőlük ajtódíszeket, koszorúkat, de rusztikus stílusú esküvőkön és a karácsonyi időszakban is hasznukat vehetjük.

Kiváló minőségű és jó ár-érték arányú szalagok a Dekoralombolt.hu-nál

Mi, a Dekoralombolt.hu-nál kizárólag olyan minőségi és gyönyörű szalagokat kínálunk, amelyek között mindenki megtalálhatja a megfelelő dekorációt. Nálunk garantáltan megtalálod a tökéletes dekorációs kellékeket, legyen szó esküvőről, lánybúcsúról, babaváróról, Valentin-napról, szülinapról, karácsonyról vagy húsvétról. Látogass el szalag webáruházunkba, és keress minket bizalommal, ha kérdés merült fel benned termékeinkkel kapcsolatban.