Rólunk

Dekorációs kellékek webáruháza

Vállalkozásunk esküvői dekorációs kellékek webáruházaként indult, mert mindhárman átéltük már azt a bizonyos Nagy Napot, és sok házasodni készülő párhoz hasonlóan nekünk is komoly fejtörést okozott a szervezés. A boldogító igen előtt örök kérdés: hogyan lehet lefaragni a borzasztóan magas költségeket? Hiszen, ha csak a dekorációra gondolunk: valljuk be, mindannyian gyönyörűen dekorált esküvőről álmodunk! De hogyan tudjuk mindezt igényesen és egyben költséghatékonyan megvalósítani?

Nekünk nem volt könnyű, mert bár számos esküvői dekorációs kellék webshop létezik, vagy nagyon drágák a termékek, vagy a "világvégén" van a személyes átvételi pontjuk (valljuk be, ha tehetjük, legjobb személyesen megnézni, ha dekorációról van szó). Ingyenes termékmintát persze senki sem hajlandó küldeni, és még sorolhatnánk, mi az, ami nekünk megnehezítette a dolgunkat. Dekoratőrre pedig végképp nem akartunk költeni.

Sikerült elég sok tapasztalatot szereznünk ebben a témában, ezért elindítottuk ezt a webshopot, amely számos dologban különbözik a többitől: 

  • Például a mi dekorációs anyag webáruházunkban lehet ingyenes mintát kérni.
  • 90 napon belül vissza lehet hozni a fel nem használt termékeket és visszafizetjük az árát. 
  • Nemrég pedig megnyitottuk üzletünket is Budapest egyik legforgalmasabb részén, a Móricz Zsigmond körtér mellett, ahol személyesen is megtekinthető (és természetesen meg is vásárolható, előzetes online rendelés nélkül is) az összes termékünk.

Az esküvő mellett számos más ünnepi esemény dekorálásához is segítséget nyújtunk: Dekorációs kellékek webáruházunkban és boltunkban olyan dekorációs anyagokat és kellékeket kínálunk kiváló minőségben, folyamatosan bővülő választékkal és kedvező áron, melyekkel gyönyörűvé varázsolhatsz egy babaváró bulit, a szülinapi partidat vagy akár az otthonodat karácsony előtt. Kínálatunkban esküvői dekorációk mellett megtalálhatsz ötletes babaváró buli kellékeket, lánybúcsú-, karácsonyi-, húsvéti-, Valentin napi- és szülinapi dekorációkat. 

Ha kérdésed merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, vagy tanácsra lenne szükséged, keress minket bátran elérhetőségeinken!

Termékskálánk folyamatosan bővül, így, ha esetleg nem is találsz meg mindent, amire szükséged van, feltétlenül nézz vissza később, illetve örömmel vesszük, ha jelzed nekünk, mit látnál szívesen a kínálatunkban.

Reméljük, hogy Neked is sikerül megvalósítanod álmaid dekorációját! :)

A Dekorálombolt.hu alapítói: Ildi, Reni, Eszter