Garancia és elállás

90 NAPOS VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE

Ha meggondoltad magad, vagy mégsem használtad fel a termékeket, akkor az átvételt követő 90 napon = 3 hónapon belül minden indoklás nélkül visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát, vagy kérheted a termék cseréjét.

Ha visszaküldeni szeretnéd...

A termékek visszajuttatásáról saját költségen kell gondoskodnod cégünk székhelyére (Kaldecolor Kft. 1119 Budapest, Fehérvári út 147. 9/28.). Miután hiánytalanul és sértetlenül megérkeztek, a termékek árát a számlázott szállítási díjjal együtt 14 napon belül visszafizetjük. Ha több terméket rendeltél, de azoknak csak egy részét szeretnéd visszaküldeni, akkor csak a visszaküldött termékek árát fizetjük vissza (a számlázott szállítási díjat nem). 

Ha cserélni szeretnéd...

Amennyiben a megvásárolt terméket egy másikra szeretnéd cserélni, akkor a GLS futárszolgálat csomagcsere szolgáltatásával elküldjük neked az új terméket, téged pedig arra kérünk, hogy add át a futárnak a korábban megvásárolt terméket (megfelelő csomagolásban). Ennek a szolgáltatásnak a díja 1990 Ft, amely összeget a termékek különbözetével együtt kell kifizetned a futárnak. Ha olcsóbb termékre cseréled, akkor a különbözetet visszautaljuk neked 14 napon belül.

MINŐSÉGI GARANCIA

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy hibátlan termékekkel szolgáljuk ki vásárlóinkat, éppen ezért igyekszünk minél alaposabban ellenőrizni, hogy az átadott termékek ne tartalmazzanak gyártási hibákat vagy egyéb sérüléseket. Ha mégis sérült vagy gyártási hibás termék kerülne a csomagodba, akkor az átvételtől számított 30 napon belül kérheted a termék cseréjét. A GLS futárszolgálattal csomagcsere keretében elküldjük a megfelelő terméket. A futár előre egyeztetett napon érkezik az általad megadott címre, így a hibás termék cseréjéhez postára sem kell menned, és azzal kapcsolatban semmilyen költség nem terhel Téged.

A garancia és elállás pontos részleteiről az Általános Szerződési Feltételekben olvashatsz.