Asztali futó

A terített asztalról nem maradhat el az asztali futó, hiszen ez a kiegészítő nagyon jól fel tudja dobni a terítéket. Esküvők elengedhetetlen kellékei, de más egyéb alkalmakra is kiváló dekorációs elemek lehetnek. Webáruházunkban megtalálhatók gyönyörű csipke, dekorselyem, zsákvászon és organza asztali futó terítők. Fedezd fel kínálatunkat!

Rendezés:

Az asztali futó egy hosszú és keskeny szövetdarab, amelyet az asztal felületén hosszában szokás elhelyezni. Ezek a kiegészítők színt és textúrát adhatnak az asztalnak. Hasznos dekorációs elemek különböző alkalmakon, de főként esküvői asztaldekorációként szokták választani. Különböző anyagokból készülhetnek, de a legnépszerűbbek a csipke- dekorselyem-, organza- és zsákvászon futók.

Asztali futók anyag szerint

  • Csipke asztali futók: Ezek a futók elegáns és romantikus megjelenést kölcsönöznek a terítékeknek. Egy csipke textúrákkal dekorált terem tökéletes kiegészítői lehetnek.
  • Dekorselyem asztali futók: A dekorselyem futók között garantáltan mindenki megtalálja az esküvője stílusához leginkább illő darabot, hiszen rendkívül széles színválasztékban érhetők el.
  • Organza asztali futók: Az organza futók áttetsző és finom anyagból készülnek. Stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöznek az asztalunknak, és tökéletesen illenek bármilyen alkalomhoz vagy stílushoz.
  • Zsákvászon asztali futó: Ezek az asztali futók erős, tartós anyagból készülnek, amelyek textúrája természetes és rusztikus hatást kelt. Könnyedén kombinálhatók más asztali dekorációkkal.

Kiváló minőségű és jó ár-érték arányú asztali futók a Dekoralombolt.hu-nál

Mi, a Dekoralombolt.hu-nál kizárólag olyan minőségi és gyönyörű asztali futókat kínálunk, amelyek között mindenki megtalálhatja a megfelelő dekorációt. Nálunk garantáltan megtalálod a tökéletes dekorációs kellékeket, legyen szó esküvőről, lánybúcsúról, babaváróról, Valentin-napról, szülinapról, karácsonyról vagy húsvétról. Keress minket bizalommal, ha asztali futóinkkal kapcsolatban kérdés merült fel benned.