Babaváró buli kellékek és dekorációk

Ha babaváró bulit tervezel, akkor számos lehetőséged van a dekoráció és a kellékek tekintetében. Ebben a kategóriában remek ötleteket találsz a babaváró buli kellékekhez és dekorációkhoz. Ide a legcukibb dekorációkat és kellékeket gyűjtöttük össze. Megtalálhatsz például lufikat, gender party kellékeket, konfettiket, füzéreket, szalagokat és még sok mást. Fedezd fel kínálatunkat!

Rendezés:

babaváró szalag - It's a Baby Boy

Jelenleg nem kapható
3.490 Ft

babaváró konfetti lufi - Boy or Girl

Jelenleg nem kapható
2.990 Ft

fotókellékek - babaváró, virágos

Jelenleg nem kapható
3.190 Ft

zászlófüzér - rózsaszín és arany

Jelenleg nem kapható
1.190 Ft

fotókellékek - babaváró, rose gold

Jelenleg nem kapható
2.390 Ft

lufi pálca és csésze

Jelenleg nem kapható
90 Ft

babaváró zászlófüzér - Baby Girl

Jelenleg nem kapható
1.290 Ft

babaváró zászlófüzér - Baby Boy

Jelenleg nem kapható
1.290 Ft

Mit jelent a babaváró buli?

A babaváró buli, vagy más néven babaköszöntő, egy vidám esemény, amelyet általában néhány hónappal vagy héttel az újszülött érkezése előtt tartanak. Ezen az örömteli alkalmon általában a családtagok, barátok és rokonok vesznek részt. Erre az eseményre illik megfelelően kidekorálni a helyszínt, megadva ezzel a partynak a tökéletes hangulatot. Ötletes babaváró kellékekkel és dekorációkkal fantasztikus babaköszöntő bulit rendezhetsz meg.

Milyen babaváró kellékeket és dekorációkat válasszunk?

A gender party kellékek és dekorációk segítenek abban, hogy az esemény felejthetetlen legyen. Ezek a kiegészítők segíthetnek a buli hangulatának megteremtésében és fokozásában, valamint egyedibbé és személyesebbé tehetik az esemény.

Az alábbiakban felsorolunk néhány példát arra, hogy milyen babaváró buli kellékek és dekorációk léteznek, és mire jók:

  • Asztali futók és terítékek: Színes és vidám asztali futók, papír tányérok és poharak segítenek abban, hogy az asztal szép és rendezett legyen és passzoljon a party stílusához.
  • Babaváró lufik és lufi girlandok: Az aranyos és vidám lufik és girlandok kiválóak arra, hogy feldobják a buli hangulatát. Léteznek már olyan gender party lufik is, melyek a baba nemének megfelelő színű konfettivel vannak töltve. Ez egy nagyon aranyos módja a kicsi neme felfedésének.
  • Fotózás kellékek, füzérek és feliratok: Ezek az eszközök lehetőséget biztosítanak arra, hogy a vendégek emlékezetes pillanatokat örökítsenek meg, és ezeket megoszthassák a barátaikkal és családjukkal.
  • Babaváró konfetti ágyú és gender party füst: A konfetti lufi mellett ezek a kellékek szintén remek ötletek a baba nemének felfedésére.
  • Egyéb babaváró dekorációk: Pom-pomokkal, méhsejt gömbökkel, rozettákkal és lampionokkal még hangulatosabbá teheted a babalöszöntő bulit.

Kiváló minőségű és jó ár-érték arányú babaváró kellékek és dekorációk a Dekorálombolt.hu-nál

Mi, a Dekorálombolt.hu-nál kizárólag olyan minőségi és gyönyörű babaváró dekorációkat kínálunk, amelyek között mindenki megtalálhatja a megfelelő dekorációt. Nálunk garantáltan megtalálod a tökéletes dekorációs kellékeket, legyen szó esküvőről, lánybúcsúról, babaváróról, Valentin-napról, szülinapról, karácsonyról vagy húsvétról. Keress minket bizalommal, ha termékeinkkel kapcsolatban kérdés merült fel benned és add le babaváró dekor rendelésedet még ma!